Filippa on küll vana, aga Eestimaal üsna haruldane õunasort. Seetõttu teeme seda mahla igal aastal üsna vähe ja tavaliselt kipub see juba enne jõule otsa saama. Maitse poolest selline keskmiselt magus ja keskmiselt hapu.
Talvenaudingu õunad lähevad valmides kenasti punaseks ja üsna magusaks ning ka nendest tehtud mahl saab veidike roosat tooni ja mõnusat magusat maitset.
Kuldrenetist tehtud mahl on maheda maitsega ja pigem magusapoolne. Mahlas on hästi tunda seda päris õige kuldreneti õuna maitset. Kõlbab nii niisama joomiseks kui ka lastele morsi tegemiseks.
Tartu roosi mahl on laste lemmik. See on kenasti selge ja mõnusalt tasakaalus maitsega, pigem magusapoolne. Õuna maitse on üsna tugev, nii et sobib hästi ka toidu kõrvale morsi tegemiseks.
Sidrunkollase taliõuna mahlas võib selgelt ära tunda sidruni hapukust ja maitse on hästi õunane. Sobib hapuma mahla austajatele ning imehästi ka toitude ja jookide valmistamisel, kui need peaks natuke haput vajama.