Filippa on küll vana, aga Eestimaal üsna haruldane õunasort. Seetõttu teeme seda mahla igal aastal üsna vähe ja tavaliselt kipub see juba enne jõule otsa saama. Maitse poolest selline keskmiselt magus ja keskmiselt hapu.
Sidrunkollase taliõuna mahlas võib selgelt ära tunda sidruni hapukust ja maitse on hästi õunane. Sobib hapuma mahla austajatele ning imehästi ka toitude ja jookide valmistamisel, kui need peaks natuke haput vajama.
Talvenaudingu õunad lähevad valmides kenasti punaseks ja üsna magusaks ning ka nendest tehtud mahl saab veidike roosat tooni ja mõnusat magusat maitset.
Paide taliõuna mahl on veidike roosaka värvusega, nagu oleks sinna natuke rabarberit sisse pandud. Tegelikult muidugi ei ole, kuigi ka maitsmisel võib ehk tundlikuma maitsemeelega mahlasõber sealt rabarberile omast magushapusust veidike leida.